УСЛУГИ

ПРОМОЦИИ

  • Почитувани клиенти, Во соработка со Полиса Плус АД

КОНТАКТ

СТП Радишани

ул. Радишанска бб
076 316 520; r.referent@szvm.org.mk
Понеделник – Петок: 08:00 – 18:00; Сабота: 08:00 – 14:00

СТП СТАКЛАРА

бул.Борис Трајковски бр.180
076 316 521; s.referent@sv.mk
Понеделник – Петок: 08:00 – 17:00; Сабота: 08:00 – 14:00

СТП ДРАЧЕВО

ул.Малешевска 1 бр.2
076 316 522; d.referent@sv.mk
Понеделник – Петок 08:00 – 18:00; Сабота: 08:00 – 14:00

ЦЕНТРАЛА

бул.Борис Трајковски бр.180
076 316 523; info@sv.mk
Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00