Кариера

Доколку сакате да станете дел од тимот на ДТИАМВ Сојуз на здруженија на возачи ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА ДООЕЛ Скопје, а воедно сте подготвени да одговорите на предизвикот што го нудиме, пратете ни Ваша кратка биографија (CV) на следната адреса:

 

Сојуз на здруженија на возачи ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА

Оддел за човечки ресурси

бул.Борис Трајковски бр.180, 1000 Скопје

 

или на електронската адреса: info@sv.mk