КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ

КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ

Почитувани клиенти,

Во нашите станици за технички преглед Драчево и Стакларница, со секој извршен технички преглед добивате картичка за попуст до 50% при нареден технички преглед.

Повелете, посетете нé!