KARTA PËR ZBRITJE

KARTA PËR ZBRITJE

Të nderuar klientë,

Me çdo kontrollim teknik të kryer në stacionet tona në Draçevë dhe “Stakllara” do të merrni kartën për zbritje deri në 50 % për një kontrollim teknik të ardhshëm.

Urdhëroni, na vizitoni!