ЗИМСКА КАМПАЊА

ЗИМСКА КАМПАЊА

Почитувани клиенти,

Во соработка со Полиса Плус АД, само во нашите станици за технички преглед, со секој купен годишен зелен картон, добивате ланци за снег.

Акцијата трае од 01.10.2019 до 29.02.2020.

Повелете, посетете нé!